PERMANENT HÅRFJERNING MED LASER

Under hudens overflade ligger tusindvis af hårfollikler. Arvelige faktorer eller hormonforstyrrelser kan være årsag til kraftig, uønsket hårvækst. Uønskede hår i ansigtet og på kroppen som fx bikinilinien, ben eller ryg kan fjernes permanent med hårfjerning med laser.

Siden midten af halvfemserne har det været muligt for danske kvinder at få lavet permanent hårfjerning ved hjælp af Intensivt Pulserende Lys, IPL, kendt som Ellipse metoden. Denne metode er blevet mere og mere almindelig til hårfjerning af mørke hår. Permanent hårfjerning med Ellipse henvender sig til patienter i alle aldre med mørke hår.

AK Nygart var blandt de første, der introducerede hårfjerning med Ellipse. Klinikken har siden 1996 foretaget ca. 40.000 behandlinger.

SE PRISER

Hvordan virker Ellipse?

Generelt gælder det at; Jo lysere huden er, des mere lysenergi vil udvikles under behandlingen, og modsat: Jo mørkere huden er, des mindre lysenergi vil der blive afsat i huden. Vinterbleg hud opnår altså bedst effekt med Ellipse hårfjerning. Hårfjerningsmetoden med Ellipse har kun effekt på mørke hår i aktiv væsktfase. Det vil sige, at håret skal indeholde pigment og være i vækst, så det stadig har forbindelse til vækstanlægget i bunden af hårfolliklen. Du skal regne med 4-10 behandlinger med et interval på 2-4 måneder. Antallet og hyppigheden af behandlinger er afhængig af, hvor på kroppen du ønsker hårfjerning. Desuden varierer effekten af permanent hårfjerning fra person til person.

Efter 3 behandlinger vil du gennemsnitligt få reduceret 50 % af hårene i ansigtet. I bikinilinien vil du efter 4 behandlinger få en gennemsnitlig reduktion på 75-100 %. Behandling af ryg og ben kræver sædvanligvis flere behandlinger for optimal hårfjerning.

Hvis du har lyse eller røde hår, er det ikke muligt at blive behandlet med Ellipse hos AK Nygart, fordi vi ikke finder resultaterne med disse hårtyper succesfulde nok til, at vi vil tilbyde behandlingen.

Hvor effektiv er behandlingen?

Der er nu mange års erfaring med Ellipse-hårfjerning, og det har vist sig, at virkningen er permanent. Dog skal du være opmærksom på, at flere faktorer kan være medvirkende til, at der på et senere tidspunkt vil kunne opstå ny hårvækst i det ellers behandlede område.

Hvilke områder kan behandles med permanent hårfjerning?

Hyppigst behandles huden ved overlæbe, hage, hals, armhuler, ryg, bryst, bikinilinie og ben, men alle områder med uønsket hårvækst kan behandles med permanent hårfjerning såfremt der er tale om mørke hår.

GRATIS OG UFORPLIGTENDE FORUNDERSØGELSE

Ved en personlig forundersøgelse på klinikken i forbindelse med permanent hårfjerning med laser kan vi fortælle dig mere om, hvordan netop din behandling bør forløbe, så vi opnår det bedste resultat.

Efter informationen er givet både skriftligt og mundtligt, skal der minimum gå 2 dage, før behandlingen ved den permanente hårfjerning kan finde sted, ifølge bekendtgørelse fra Sundhedsstyrelsen.

Du er velkommen til at tage en ven, et familiemedlem eller din kæreste med til forundersøgelsen, hvor den mundtlige information bliver givet. Effekten af hårfjerningen er som udgangspunkt langvarig, men der vil fortsat kunne opstå ny hårvækst, afhængig af arv, miljø og ikke mindst afhængig af ændringer i din hormonbalance. Det er muligt at gentage behandlingen flere gange. Som udgangspunkt skal påregnes 6-10 behandlinger for ideel hårfjerning.

Har du yderligere spørgsmål vedrørende hårfjerning, er du velkommen til at kontakte klinikken på tlf. 70 27 57 57.

BESTIL GRATIS FORUNDERSØGELSE HER