Kundeinformation om behandling med ZO Stimulation Peel

Hvad er ZO Stimulation Peel?  

ZO Stimulation Peel er en hudstimulerende peeling med 3 AHA syrer: Mælkesyre, Citronsyre og glycolsyre. AHA syrernes eksfolierende effekt er med til at fjerne alle døde hudceller, øger cellefornyelse, giver en forbedret hudstruktur, reduktion af fine linjer og en flot glød.  

Peelen er tilsat antioxidanter og anti-irritanter, der neutraliserer frie radikaler, forebygger oxidativ stress af hudens celler, inflammation i huden, samt styrker hudbarrieren.  

Ud fra dine behov og ønsker, sammensætter vi peelingen målrettet din hud.  

ZO Stimulation peeling har følgende virkninger: 

  • Reducerer hyperpigmentering (brune pletter) 
  • Fungerer anti-bakteriel – Reducerer akne og inflammation 
  • Lysner hudtonen, afhjælper en trist og grå hud 
  • Forebygger og mindsker fine linjer/rynker 
  • Fjerner døde hudceller og dybderenser porerne 
  • Giver øjeblikkelig glød. 
  • Booster kollagenproduktionen og styrker elastinet (giver fugt/fylde og opstrammer) 
  • Minimerer rødme ved sensitiv hud, herunder rosacea.  

Hvad kan behandles med ZO Stimulation Peel?

ZO Stimulation Peel kan foretages som en selvstændig behandling, eller den kan specialiseres. For at arbejde målrettet med de problemer huden kan have, findes behandlingen derfor i 6 udgaver. 

Z0 Stimulation: En perfekt “frokost-pause peel”, som er skånsom nok til alle hudtyper. Den effektive blanding af AHA syrer, giver øjeblikkeligt sundere og mere strålende hud, uden nedetid.  

Anti-aging: En ansigtsbehandling som genopretter fugt, udglatter tør, ru tekstur, blødgører linjer og styrker huden, for at forebygge fremtidig ældning og hudskade.  

Redness: En behandling der beroliger huden, særligt lindrer synlige tegn og symptomer, forbundet med rød og sensitiv hud, herunder rosacea. 

Skin Brightening: Denne ansigtsbehandling bekæmper pigmenteringsrelaterede problemer for at udjævne mørke pletter og ujævn hudtone.  

Acne + Oil control: Er en ansigtsbehandling med mild peeling for at minimere porer, absorbere overskydende olie, reducere akne og forebygge fremtidige udbrud.   

Ultra Hydration: En ansigtsbehandling der er udviklet specielt til at arbejde med tør, dehydreret hud, for at genopbygge hydrering og virke lindrende, kølende og beroligende på huden. 

Hvem kan behandles med vores kemiske peelinger? 

Vores peelings kan anvendes af stort set alle, da de tilpasses netop din hudtype samt tilstand. Undlad dog peelingen mens du er gravid eller ammende, da produktet ikke er testet på denne gruppe. Personer med allergi over for salicyl egner sig ligeledes ikke til vores peelinger. 

Der kan forekomme utilsigtede hudreaktioner i forbindelse med behandlingen. Det er derfor vigtigt, at du under forundersøgelsen oplyser din behandler om virusinfektioner, allergier, hudsygdomme eller medicin mod akne. 

Hvordan foregår en behandling med vores peelinger? 

Først afrenses ansigtet, hvorefter en hudanalyse udføres. 

Afhængigt af hudtype og tilstand, sammensættes en behandling med en eller flere peelinger, for at opnå det bedst mulige resultat. 

Peelingen påføres. Kort efter påføringen mærker du typisk en prikkende, let brændende fornemmelse, som tiltager når produktet trænger ind i huden og igangsætter fornyelsesprocessen. Nogle minutter henne i forløbet vil dette gradvist aftage (dette er kun gældende kun for de kraftigere peelinger). 

Herefter afrenses ansigtet og en beroligende maske påføres. 

Til slut påføres efterplejeprodukter –vi anbefaler at du lader dem trænge godt ind før evt. brug af makeup. 

I op til en uge efter behandlingen vil din hud undergå en fornyelsesproces, der bevirker at det triste, døde ydre hudlag forsvinder. Afhængig af valget af peeling samt din hudtype, kan der forekomme let afskalning. Afskalningen varer typisk i tre-fem dage, hvor en let kløe og lokal hudirritation kan forekomme.

Er der forholdsregler efter behandling? 

Det bedste resultat af en behandling med vores peelings, opnås ved at følge den anbefalede efterpleje som vejledes i ved udførelse af din udvalgte peeling. Samt følge nedenstående retningslinjer: 

  • Undgå at udsætte huden for sollys de første 10 dage. Hvis det ikke kan lade sig gøre, skal huden UV beskyttes med minimum SPF 30, så ofte som muligt. 
  • Pas på ved vask af ansigtet, særligt efter en kraftig peeling. Anvend et mildt renseprodukt uden sæbe. 
  • Modstå fristelsen til at klø eller kradse i det behandlede område. Dette kan skabe ar. 

Hvad skal jeg gøre inden behandlingen? 

Inden behandlingen anbefaler vi at du kommer ind til en gratis og uforpligtende hudanalyse, gerne et par uger inden behandlingen ønskes udført, så vi sammen kan hjælpe dig med at forberede huden bedst muligt. 

Mænd anbefales at evt. barbering foregår minimum fem timer før behandlingen. 

Book en hudanalyse

Er du i tvivl om hvilken peeling, din hud har brug for? 

Book tid til en gratis og uforpligtende forundersøgelse hos en af vores behandlere, gerne et par uger inden behandlingen ønskes udført, så i sammen kan finde ud af, hvilken behandling der kan give dig de resultater, du drømmer om. 

Kundeinformation om behandling med ZO Stimulation Peel – version 07-07-2024 

Godkendt af Hans Christian Ring