Profhilo vs. Profhilo Structura – hvilken passer bedst til din hud?

Udgivet D. 7. september 2024

Profhilo er hurtigt blevet en af ​​de mest populære injektionsbehandlinger til generel hudforbedring, og hos AK Nygart har vi behandlet mange tilfredse kunder med Profhilo.

Nu har IBSA, skaberne af Profhilo, introduceret en ny og spændende behandling kaldet Profhilo Structura.

I denne artikel vil vi gå i detaljer med forskellene mellem traditionel Profhilo og den nye Profhilo Structura, så du kan vide, hvilken af ​​behandlingerne der måske passer bedst til dine behov og ønsker.

Hvad er de største forskelle mellem Profhilo og Profhilo Structura?

Hovedkomponenter og formulering

Profhilo: Består af stabiliseret hyaluronsyre, som hjælper med at fugte og styrke huden, samtidig med at den har en remodellerende effekt på væv, der mister elasticitet. Behandlingens hovedindikation er hudløshed, men den har også en positiv effekt på hudbarrieren, fugt og kollagen. Behandlingen har gennem tiden også vist sig at have en god forebyggende effekt på fedtvæv. Alt sammen uden at øge volumen.

Profhilo Structura: Indeholder en endnu højere koncentration af hyaluronsyre, specielt udviklet til at påvirke det overfladiske fedtlag i huden, men har også en sekundær effekt på huden i form af øget fugt og kollagen.

Brugsområder og behandlingsfokus

Profhilo: Er ideel til en let opstramning, forbedring af hudens fugt og glød, let rynkereduktion og generel forbedring af hudkvaliteten. Alt sammen uden at øge volumen.

Profhilo Structura: Fokuserer på at genoprette volumen og forhindre tab af fedtvæv i ansigtet, især med aldring. Denne behandling er rettet mod lipolifting, med særligt fokus på at løfte siden af ​​ansigtet og bekæmpe hudens slaphed. Giver en sekundær effekt på huden i form af øget fugt og kollagen, og genopretter noget volumen.

Effekter og resultater

Profhilo: Aktiverer fire forskellige typer kollagen og elastin gennem den langsomme frigivelse af hyaluronsyre, som giver en konstant forbedring af hudens tekstur og fasthed.

Profhilo Structura: Forhindrer tab af fedtvæv, giver optimale levevilkår for fedtcellerne og giver en fastere hud med en mærkbar opstrammende effekt.

Før/efter – Profhilo

FØR

FØR

Før/efter – Profhilo Structura

FØR

FØR

profhilo ak nygart

Klassisk Profhilo

Dette er velegnet til: Perfekt til dem, der ønsker en generel anti-age effekt, forbedring af hudkvaliteten og let opstramning. Velegnet til alle, der viser tidlige tegn på aldring, og som ønsker et fugtboost og forbedret hudens elasticitet. Fantastisk til ansigt, hals, bryst og hænder.

Anbefaling: Book en konsultation for at finde ud af, hvad Profhilo kan gøre for netop din hud.

Profhilo Structura

Dette er velegnet til: Ideel til dem, der ønsker at forhindre tab af fedtvæv, og som er begyndt at mærke et tab af volumen og ændringer i ansigtsformen. Især gavnlig for dem med tynd eller begynder at slappe hud, som har brug for en mere specifik opstrammende behandling.

Anbefaling: Besøg os for en personlig konsultation for at finde ud af, om Profhilo Structura er den rigtige behandling til din hud.

AK Nygart– eksperter i Profhilo

Hos AK Nygart kan du føle dig tryg ved at få den allerbedste behandling med Profilo, da alle vores kosmetiske sygeplejersker har unik erfaring med netop denne behandling.

Nu hvor du ved lidt mere om Profhilo og forskellen på de to forskellige behandlinger, kan du føle dig mere sikker og sikker på dit valg. Ikke desto mindre er det altid vigtigt at få en konsultation med en af ​​vores kvalificerede behandlere, for at afgøre, hvad der er den rigtige behandling til din hud. Ved en konsultation vil vores kosmetiske sygeplejersker foretage en grundig vurdering af dit udgangspunkt, og kunne anbefale de bedste behandlinger for at give dig de resultater, du ønsker.

Book en konsultation og lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige behandling til dine behov.