Ny opstrammende behandling hos AK Nygart: Profhilo Structura

Udgivet D. 7. september 2024

Hos AK Nygart er vi begejstrede for at kunne tilbyde dig den nyeste og mest innovative behandling inden for æstetik: Profhilo Structura.

Som en af de første klinikker i Danmark kan vi nu præsentere denne banebrydende biostimulator, som for nyligt officielt blev introduceret ved produktlanceringen fra IBSA.

Profhilo Structura lancering

Vi kalder Profhilo Structura for longivity for din hud. Behandlingen er nemlig perfekt til dig, der ønsker et naturligt løft og forbedring af hudens struktur, uden behov for kirurgi.

Behandlingen er designet til at genskabe volumen og forbedre hudens kvalitet gennem den unikke og patenterede NAHYCO®-formel med høj koncentration af hyaluronsyre.

Profhilo Structura arbejder målrettet mod det overfladiske fedtlag i huden, hvilket resulterer i en mere ungdommelig og strålende udstråling. Dette er ikke bare en almindelig filler; den stimulerer også din huds egen produktion af kollagen og elastin, som hjælper med at bevare hudens elasticitet og fasthed.

Behandlingen er ideel for dig, der er over 30 år og ønsker at forebygge eller reducere tegn på aldring.

Den udføres i to sessioner med en måneds mellemrum, hvilket giver dig tid til at opleve de naturlige og langvarige resultater. Du vil hurtigt kunne se og mærke forskellen, hvor din hud får en glattere og mere fyldig struktur.

FØR

EFTER

Vi inviterer dig til at være blandt de første til at opleve Profhilo Structura hos AK Nygart.

Book din konsultation i dag, og lad os hjælpe dig med at opnå den strålende hud og det naturlige løft, du fortjener. Vi glæder os til at byde dig velkommen og vise dig, hvordan Profhilo Structura kan blive en gamechanger for din hud.