Kemisk peeling

En kemisk peeling hjælper med at fjerne gamle og beskadigede hudceller sammen med urenheder, der ligger på hudoverfladen og nede i porerne. En peeling af huden accelererer cellernes fornyelse af huden, hvilket giver en glattere hud med øget glans. Det forbedrer også hudens evne til at bevare fugt, hvilket hjælper med at reducere linjer og fine rynker.

Hos AK Nygart tilbyder vi ZO Stimulation Peel

Kemiske peelinger hos AK Nygart er en effektiv måde at forbedre hudens udseende og sundhed på. Ved at anvende nøje udvalgte kemiske opløsninger fjerner vi døde hudceller, stimulerer cellefornyelsen og fremmer kollagenproduktionen. Dette resulterer i en glattere, mere ensartet hudtone og reducering af fine linjer, rynker, akne og hyperpigmentering.

Kemiske peelinger kan tilpasses alle hudtyper og behov, hvilket gør dem til en ideel løsning for dem, der ønsker en friskere og mere ungdommelig hud.

Vælg en kemisk peeling hos AK Nygart for en sikker, professionel og skræddersyet behandling, der giver synlige og langvarige resultater.

Start med en hudanalyse

Er du i tvivl om en peelinger er det din hud har brug for?

Book tid til en uforpligtende hudanalyse hos vores behandlere. Så kan I sammen finde ud af, hvilken behandling der kan give dig de resultater, du drømmer om.

Vi anbefaler, at du kommer ind til en uforpligtende hudanalyse et par uger inden behandlingen ønskes udført, så vi kan hjælpe dig med at forberede huden bedst muligt.